Απολογισμό του έργου

Απολογισμό του έργου της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Ζ΄Κ.Ο.Θ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στις 19-3-2014 παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων.

Ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και το Δ.Σ. της Ζ΄Κ.Ο.Θ. εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον αριθμό των ελέγχων και των μηνύσεων που διενεργήθηκαν , καθώς διενεργήθηκαν 15.000 έλεγχοι( ),κατατέθηκαν 28 μηνύσεις και σημειώθηκαν 77 παραβάσεις  από τους  Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Ζ΄Κ.Ο.Θ.

Στόχος μας ,όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ. είναι ο παραδειγματισμός και η πρόληψη των κυνηγών αλλά και όλων των πολιτών, η οποία επιτυγχάνεται με τις συνεχείς περιπολίες και την παρουσία του σώματος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής όχι μόνο στους κυνηγοτόπους και στα καταφύγια άγριας ζωής αλλά σε ολόκληρη την ύπαιθρο.

Επίσης έγινε ο προγραμματισμός και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα κυνηγετική περίοδο.

Σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος ζητά  από όλους τους κυνηγών να σταθούν δίπλα στην Ομοσπονδία και στους Κυνηγετικούς Συλλόγους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε θα πετύχουμε στο μέγιστο τους κοινούς μας στόχους.

Παρόντες ήταν  ο πρόεδρος και ο γενικός  γραμματέας μελισσοκόμων Θεσσαλίας, οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια και συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, καθώς είναι το μοναδικό σώμα λόγω της συνεχής παρουσίας τους στην ύπαιθρο, που μπορεί να προστατεύσει την περιουσία τους από τους επιτήδειους.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. χωρίς δεύτερη σκέψη δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους με όποιο μέσο τους επιτρέπεται.

Comment is closed.