ΜΗΝΥΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ Κ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μία νέα επιτυχία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής για παράβαση του νόμου περί θήρας καταγράφηκε στις 19 Ιουνίου στην περιοχή της Ελασσόνας.

Πιο συγκεκριμένα ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Φιλππίδης Φίλιππος και ώρα 23:45 π.μ. , κατόπιν καταγγελίας μετέβει μαζί με το θηροφύλακα του Κ.Σ. Ελασσόνας Παπαγεωργόπουλο Αθανάσιο στην περιοχή Καρυά Ελασσόνας, όπου και εντόπισαν αγροτικό όχημα, του οποίου οι επιβαίνοντες,  δύο τον αριθμό έκαναν χρήση φορητού προβολέα.

Ακολούθησε καταδίωξη εφόσον οι επιβαίνοντες, δύο τον αριθμό, δεν σταμάτησαν σε κλήση των θηροφυλάκων. Το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν έφτασε στην οικεία του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και κατόπιν ελέγχου των θηροφυλάκων στο όχημά τους εντόπισαν τον φορητό προβολέα.

Σε ερώτηση των θηροφυλάκων αν έφεραν μαζί τους   κυνηγετικά όπλα απάντησαν όχι, γεγονός το οποίο δεν ίσχυε , αφού οι θηροφύλακες ακολούθησαν  κατά μήκος τη διαδρομή που διένυσε το αγροτικό όχημα και εντόπισαν κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα , γεμάτο με τρία φυσίγγια κατάλληλο για θήρα αγριόχοιρου, το οποίο ανήκε στον ένα από τους δύο επιβαίνοντες του οχήματος.

Οι θηροφύλακες προχώρησαν στην κατάσχεση του όπλου και τριών φυσιγγιών , καθώς και στη σύνταξη μηνυτήριας αναφοράς.

 

Comment is closed.