ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ”Ι”ΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ

 

Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση και η διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Ορεινής  Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου στην  οποία συμμετείχαν 12 χώρες καθώς και πλήθος κυναγωγών και κυνηγετικών σκύλων, με πρωταθλήτρια Pointer βουνού 2017 την Ελλάδα και πρωταθλήτρια Setter του βουνού 2017 την Ιταλία.

Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. σποράδων , όπως πάντα πρωτοπόρος και αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις , οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κυνήγι και την κυνοφιλία , υπήρξε συνδιοργανωτής σε αυτή τη δράση.

Η για δεύτερη φορά διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου, έδωσε μια μεγάλη οικονομική πνοή στους ξενοδόχος και εστιάτορες της περιοχής , καθώς φιλοξενήθηκαν για τρεις μέρες, τουλάχιστον 300 άτομα.

Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ.κ. Μπαλατσός Ευάγγελος συνεχάρη τους πρωταθλητές των αγώνων , και ευχαρίστησε θερμά την Κυνηγετική Ομοσπονδία της Κύπρου για τη βράβευση που του επιφύλασσαν δωρίζοντας τον ένα φραγκολίνο, ενδημικό πτηνό της χώρας  τους.

Comment is closed.