ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Συνεχίζονται οι φιλοπεριβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας καθώς πριν λίγες μέρες στις 26 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κυνηγετικού περίπτερου , το οποίο κατασκευάστηκε στην περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας.

Στη γιορτή , η οποία διοργανώθηκε από τον πρόεδρο του Κ.Σ. κ. Παλάτζα Πέτρο και το Δ.Σ. παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, οι δύο ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της περιοχής καθώς επίσης και ο δήμαρχος κ. Μεριβάκης Αθανάσιος και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μακρυνιώτης Γεώργιος, Μπότη-Στεργίου Ελένη και Καραμάνος Ηλίας.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση διακατείχε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και της τοπικής κοινωνίας, καθώς το έργο αυτό αναδεικνύει μια πολύ όμορφη τοποθεσία της περιοχής τους και προσφέρεται για ανάπαυση και διάφορες δραστηριότητες όχι μόνο για τους κυνηγούς αλλά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής καθώς επίσης και των επισκεπτών αυτής.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  σε συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους έχουν προγραμματίσει για το εγγύς μέλλον , μια σειρά δράσεων με φιλοθηραματικό, φιλιπεριβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Comment is closed.