ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ζ΄Κ.Ο.Θ. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017”

Χιλιάδες επισκέπτες προσέλκυσε το περίπτερο της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων στην έκθεση «Κυνηγεσία 2017», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο (MEC) στην Παιανία Αττικής 7-9 Απριλίου . Με τη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή της Περιφερείας Θεσσαλίας η Ζ΄ Κ.Ο.Θ. ,είχε για πρώτη φορά τη δυνατότητα  να ενημερώσει τους χιλιάδες επισκέπτες , για το έργο και τις δράσεις της σε διάφορα επίπεδα.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Ζ΄Κ.Ο.Θ. και της Περιφέρειας Θεσσαλίας είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της Ζ΄Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσό Ευάγγελο και τα μέλη του Δ.Σ., που παρευρέθηκαν σύσσωμα στην έκθεση.

Παράλληλα ,είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις φιλοπεριβαλλοντικές και φιλοθηραματικές δράσεις της Ομοσπονδίας, τα τουριστικά και περιβαλλοντικά  έργα που υλοποιήθηκαν από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας , τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που παρέχει η Θεσσαλία στους επισκέπτες της , αλλά και να γευτούν ντόπια προϊόντα του τόπου μας.

Ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας , ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη προσέλευση του κόσμου και την άρτια διοργάνωση, ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό Κων/νο και το Περιφερειακό Συμβούλιο , για τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη έκθεση της κυνηγετικής οικογένειας.

Comment is closed.