ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016

20160202_161420 20160202_164556

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων έγινε στις 2 Φεβρουαρίου 2016  η ετήσια συγκέντρωση για την κοπή της πίτας  της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας  Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είχε την τιμή να υποδεχτεί σχεδόν όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων της Θεσσαλίας καθώς και εκπροσώπους των Δασικών Αρχών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , η οποία ανέκαθεν στηρίζει την κυνηγετική δραστηριότητα αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του έργου των κυνηγετικών οργανώσεων ως προς την ίδια  την δραστηριότητα  αλλά και το περιβάλλον.

Το στίγμα της περιόδου που διανύουμε έδωσε ο Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας  κ. Μπαλατσός στην ομιλία του . Ανέφερε το εξαιρετικό έργο της Ομοσπονδιακής  θηροφυλακής  για το 2015 ( το οποίο θα παρουσιαστεί απ’ την Ομοσπονδία σε ξεχωριστό δημοσίευμα )    καθώς και όλες τις προσπάθειες  που συνεχίζουν να γίνονται για την διαφύλαξη του πλαισίου λειτουργίας  της κυνηγετικής δραστηριότητας με στόχο πάντα το όφελος των κυνηγών και του περιβάλλοντος.

Κλείνοντας , η Ζ΄ΚΟΘ  ευχαριστεί πραγματικά όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων , τους εξωτερικούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας , τις Δασικές Αρχές και όλους τους εκπροσώπους της Πολιτείας που μπόρεσαν να παρευρεθούν  στην εκδήλωση  αλλά και εκείνους που παρ’ όλο που δεν παρέστησαν , βρίσκονται δίπλα στην Ομοσπονδία στηρίζοντας στην ουσία τους 15,000 κυνηγούς-πολίτες της Θεσσαλίας.

Comment is closed.