ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

_MG_0669

 

Πολλά τα περιστατικά λαθροθηρίας  που εξακριβώθηκαν κατά το προηγούμενο δίμηνο (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) από το Σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Αναλυτικά:

Ο Oμοσπονδιακός θηροφύλακας Ρουσιαμάνης  Βασίλης  σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΚΣ Καλαμπάκας , εντόπισε περιστατικό στη θέση Αμπελίων  (Κορμπιτσίολο-Βιλαέτι) στην περιοχή της Καλαμπάκας.

Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κουλουκτσής Γεώργιος διαπίστωσε παράνομη θήρα στην ΤΚ Καλαμακίου στην περιοχή Κιλελερ.

Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Ράπτης Αθανάσιος διαπίστωσε παρανόμη θήρα στην δασική έκταση του ΔΔ Αερινού του Δήμου Φερρών και συγκεκριμένα στη θέση Γκέκας.

Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κότσιαλος Χρήστος διαπίστωσε παράνομη θήρα άνευ αδείας στη θέση Λουτρά Απιδιας του Δ. Καρδίτσας.

Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Μπέκος Βασίλειος αντιμετώπισε άρνηση ελέγχου από πιθανούς λαθροθήρες που τράπηκαν σε φυγή αλλά αναγνωρίστηκε το όχημα τους, στη θέση Αγία Παρασκευή της περιφέρειας Νεραιδοχωρίου.

Στην ίδια περιοχή ο θηροφύλακας Τριμίντζιος Αθανάσιος διαπίστωσε παράνομη θήρα και αντιμετώπισε και απείθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Τσιολέκης Ηλίας διαπίστωσε θήρα χωρίς την νόμιμη άδεια στη θέση Βερνέζη του ΔΔ Γόννων.

Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Μπέκος Βασίλειος διαπίστωσε παράνομη θήρα στη θέση Βάκερι της ΤΚ Δέσης του Δήμου Πύλης.

Ο θηροφύλακας Τριμίντζιος Αθανάσιος αντιμετώπισε άρνηση  ελέγχου μπροστά  στη  Δασονομία  Πύλης από άτομο  το οποίο αναγνωρίστηκε.

Για όλα τα παραπάνω έχουν κατατεθεί μηνύσεις και οι θηροφύλακες προέβησαν σε κατασχέσεις όπλων.

 

 

 

Comment is closed.