• ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑΣ

  Μια νέα επιτυχία της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Θεσσαλίας για παράβαση του νόμου περί θήρας καταγράφηκε στις 17 Μαίου στην περιοχή της Ελασσόνας.

  Ο Θηροφύλακας της περιοχής και ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία κατόπιν καταγγελίας μετέβη στο Δ.Δ. Βοτανοχωρίου , όπου και εντόπισε αγροτικό όχημα του οποίου οι επιβαίνοντες δύο τον αριθμό διενεργούσαν έρευνα για παράνομη θήρα τριχωτού θηράματος.

  Έπειτα από πολύωρη παρακολούθησε ο θηροφύλακας άκουσε πυροβολισμό και αφού ζήτησε τη συνδρομή του Α.Τ. Ελασσόνας , του οποίοι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα, εντόπισαν το αγροτικό όχημα με τους δύο επιβαίνοντες και μετέβησαν όλοι στο Α.Τ. Ελασσόνας.

  Άλλη μια υπόθεση που παίρνει το  δρόμο της δικαιοσύνης , με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στις αρμόδιες αρχές.

   

   

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ζ’Κ.Ο.Θ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ζ΄ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ Ν. ΣΠΟΡΑΔΩΝ

       Καλούμε όλους τους κυνηγούς να ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές  της 7ης Ιουλίου 2019, με κριτήριο τη θέση και στάση των πολιτικών απέναντι στα κυνηγετικά θέματα.

  Με τις πολιτικές μας επιλογές πρέπει να στηρίξουμε υποψήφιους κυνηγούς και υποψήφιους , που με τη στάση τους απέδειξαν ότι έχουν κατανοήσει ότι οι κυνηγοί είναι οι πραγματικοί προστάτες της φύσης , οι οποίοι μέσα από τις Κυνηγετικές τους  Οργανώσεις , με πράξεις και όχι με λόγια , προστατεύουν και αναβαθμίζουν το περιβάλλον.

  Η ψήφος μας προς τους πολιτικούς , που στήριξαν και στηρίζουν το κυνήγι ,     είναι υποχρέωσή μας γιατί έτσι εξασφαλίζουμε την καλή πορεία των κυνηγετικών μας θεμάτων.

  Ταυτόχρονα , αποτελεί και την αναγνώριση που ένας πολιτικός αναμένει να έχει από τις πράξεις του από το εκλογικό σώμα.