• ΕΦΑΡΜΟΓΗ “SAFE HUNTER” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. με γνώμονα το ασφαλές κυνήγι και την ασφάλεια και ενημέρωση των κυνηγών, θα διανείμει δωρεάν 13.000 κωδικούς με την εφαρμογή “safe  hunter”.

  Η εφαρμογή αυτή δίνει σε κάθε κυνηγό τις εξής  δυνατότητες:

  1. Προστασία από την παραβατικότητα με ειδοποίηση όταν βρεθεί σε απαγορευμένες περιοχές.
  2. Τηλεφωνικού καταλόγου με δυνατότητα πρόσβασης σε λίστα με όλα τα τηλέφωνα της Κ.Σ.Ε., Ομοσπονδιών, Κυνηγετικών Συλλόγων, Θηροφυλάκων και Δασαρχείων.
  3. Χάρτες : Ο κυνηγός έχει πρόσβαση σε αναλυτικούς χάρτες απαγορευμένων περιοχών, ζωνών NATURA, ζώνες εκπαίδευσης σκύλων.
  4. Θηραμάτων: Περιγραφή και φωτογραφίες θηρεύσιμων ειδών , όπως προκύπτουν από τη ρυθμιστική διάταξη θήρας.

  Η εφαρμογή λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο , δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη σήματος internet και σε καμιά περίπτωση δεν είναι γνωστή η θέση του κυνηγού.

  Η διανομή των κωδικών θα γίνει μέσω των Κυνηγετικών Συλλόγων και θα συνοδεύεται με ενημερωτικό φυλλάδιο εγκατάστασης της εφαρμογής.

 • ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ”Ι”ΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ

   

  Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση και η διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Ορεινής  Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου στην  οποία συμμετείχαν 12 χώρες καθώς και πλήθος κυναγωγών και κυνηγετικών σκύλων, με πρωταθλήτρια Pointer βουνού 2017 την Ελλάδα και πρωταθλήτρια Setter του βουνού 2017 την Ιταλία.

  Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. σποράδων , όπως πάντα πρωτοπόρος και αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις , οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κυνήγι και την κυνοφιλία , υπήρξε συνδιοργανωτής σε αυτή τη δράση.

  Η για δεύτερη φορά διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου, έδωσε μια μεγάλη οικονομική πνοή στους ξενοδόχος και εστιάτορες της περιοχής , καθώς φιλοξενήθηκαν για τρεις μέρες, τουλάχιστον 300 άτομα.

  Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ.κ. Μπαλατσός Ευάγγελος συνεχάρη τους πρωταθλητές των αγώνων , και ευχαρίστησε θερμά την Κυνηγετική Ομοσπονδία της Κύπρου για τη βράβευση που του επιφύλασσαν δωρίζοντας τον ένα φραγκολίνο, ενδημικό πτηνό της χώρας  τους.