• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ζ΄ Κ.Ο.Θ. ΓΙΑ ΤΗ Ρ.Δ.Θ. 2017-2018

    O πρόεδρος της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Μπαλατσός Ευάγγελος   με την ευκαιρία της υπογραφής της Ρυθμιστικής Απόφασης 2017-2018, η οποία διασφαλίζει μαζί με το τεράστιο  φιλοπεριβαλλοντικό έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων, το ορθολογικό κυνήγι στη χώρα μας,  ευχαριστούν θερμά τον Υπουργού Περιβάλλοντος και είναι στη διάθεσή του για εποικοδομητικό διάλογο και στενότερη συνεργασία για την ρύθμιση καίριων θεμάτων  με μοναδικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και του ρυθμιστικού πλούτου της χώρας.

     

    Ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας εύχονται μία καλή κυνηγετική χρονιά στους κυνηγούς της Θεσσαλίας με σεβασμού στους νόμους περί θήρας ,μα πάνω από όλα στον συνάνθρωπο.

    Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς να είναι κοντά στους Κυνηγετικούς τους Συλλόγους, στην Κυνηγετική Ομοσπονδία και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία , αλλά και στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή ενισχύοντας το έργο της και την αποτελεσματικότητά της.