• ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

   

  _MG_0669

   

  Πολλά τα περιστατικά λαθροθηρίας  που εξακριβώθηκαν κατά το προηγούμενο δίμηνο (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) από το Σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής. Αναλυτικά:

  Ο Oμοσπονδιακός θηροφύλακας Ρουσιαμάνης  Βασίλης  σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΚΣ Καλαμπάκας , εντόπισε περιστατικό στη θέση Αμπελίων  (Κορμπιτσίολο-Βιλαέτι) στην περιοχή της Καλαμπάκας.

  Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κουλουκτσής Γεώργιος διαπίστωσε παράνομη θήρα στην ΤΚ Καλαμακίου στην περιοχή Κιλελερ.

  Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Ράπτης Αθανάσιος διαπίστωσε παρανόμη θήρα στην δασική έκταση του ΔΔ Αερινού του Δήμου Φερρών και συγκεκριμένα στη θέση Γκέκας.

  Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Κότσιαλος Χρήστος διαπίστωσε παράνομη θήρα άνευ αδείας στη θέση Λουτρά Απιδιας του Δ. Καρδίτσας.

  Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Μπέκος Βασίλειος αντιμετώπισε άρνηση ελέγχου από πιθανούς λαθροθήρες που τράπηκαν σε φυγή αλλά αναγνωρίστηκε το όχημα τους, στη θέση Αγία Παρασκευή της περιφέρειας Νεραιδοχωρίου.

  Στην ίδια περιοχή ο θηροφύλακας Τριμίντζιος Αθανάσιος διαπίστωσε παράνομη θήρα και αντιμετώπισε και απείθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

  Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Τσιολέκης Ηλίας διαπίστωσε θήρα χωρίς την νόμιμη άδεια στη θέση Βερνέζη του ΔΔ Γόννων.

  Ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακας Μπέκος Βασίλειος διαπίστωσε παράνομη θήρα στη θέση Βάκερι της ΤΚ Δέσης του Δήμου Πύλης.

  Ο θηροφύλακας Τριμίντζιος Αθανάσιος αντιμετώπισε άρνηση  ελέγχου μπροστά  στη  Δασονομία  Πύλης από άτομο  το οποίο αναγνωρίστηκε.

  Για όλα τα παραπάνω έχουν κατατεθεί μηνύσεις και οι θηροφύλακες προέβησαν σε κατασχέσεις όπλων.