• Έναρξη Κυνηγετικής Περιόδου 2015-2016

  Ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, συγκλήθηκε, στις 19/08/2015, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων (ΚΟΘ), με αντικείμενο την ενημέρωση των μελών του και την ανταλλαγή απόψεων. Το παρών στο Δ.Σ. έδωσε και το σύνολο των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων.

   

  Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ., ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ευάγγελος Μπαλατσός, φρόντισε να δώσει τις απαιτούμενες κατευθύνσεις στους Θηροφύλακες, με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης και αποδοτικότερης λειτουργίας της Θηροφυλακής.  Επιπρόσθετα, προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. αναφορικά με τα έργα που υλοποίησε η Ομοσπονδία την προηγούμενη χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επιτυχημένο έργο της Θηροφυλακής, υπογραμμίζοντας τον μεγάλο αριθμό ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν.

   

  Στα υπόλοιπα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ., έγινε εκτενής αναφορά και συζήτηση σχετικά με τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών οι Κυνηγετικές Οργανώσεις ώστε να βρεθεί κοινός τόπος με το αρμόδιο Υπουργείο για την έκδοση της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας (ΡΔΘ). Λαμβάνοντας υπόψη την αίσια κατάληξη του αγώνα αυτού, σύσσωμο το Δ.Σ. έσπευσε να χαιρετίσει την πρόσφατα εκδοθείσα ΡΔΘ, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στο πρόσωπο του αρμόδιου Υπουργού, κ. Τσιρώνη, για το γεγονός πως επέδειξε ευήκοα ώτα στα δίκαια επιχειρήματα των κυνηγών, όπως αυτά εκφράστηκαν δια μέσω των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

   

  Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ζ’ ΚΟΘ απηύθυναν τις θερμότερες των ευχών τους προς όλους τους κυνηγούς για μία καλή και καρποφόρα νέα κυνηγετική περίοδο, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα του σεβασμού των νόμων και της προστασίας του περιβάλλοντος.

 • ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ & ΤΕΛΗ

  Τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως για τα Τέλη & τις Συνδρομές απ’τη σελίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

  http://www.ksellas.gr/images/pdf/2015/telh2015.pdf

  http://www.ksellas.gr/images/pdf/2015/Rytmistikh_syndromes15_16.pdf

 • ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΗΡΑΣ 2015-2016

  Η Ρυθμιστική Διάταξη Θήρας 2015-2016 όπως δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 10 Αυγούστου 2015  από την ιστοσελίδα  της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

  http://www.ksellas.gr/images/pdf/2015/Rytmistikh_syndromes15_16.pdf