• ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΗΡΑΣ 2014-2015

  ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΗΡΑΣ 112022_2168-1

 • ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014-2015

  Η Ζ΄ΚΟΘ ενημερώνει  ότι η Ρυθμιστική Απόφαση ( ΦΕΚ 2154/Β/6-8-2014) δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

  Τόσο τα τέλη όσο και η Συνδρομή δεν φέρουν καμία απολύτως αλλαγή στα ποσά της προηγούμενης κυνηγετικής περιόδου.

  ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΗΡΑΣ 112022_2168

 • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΘΗΡΑΣ

  Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων ενημερώνει τους συναδέλφους κυνηγούς ότι κατόπιν ενεργειών της Κ.Σ.Ε και των Κυνηγετικών  Οργανώσεων , Ομοσπονδιών και Κυνηγετικών Συλλόγων επετεύχθησαν περαιτέρω μειώσεις στις ανανεώσεις δελτίων κατοχής όπλων και διαμορφώνονται ως εξής:

  1 ανανέωση δελτίου κατοχής εμπρόθεσμα 3 ευρώ

  2 αδήλωτα όπλα με πρωτοβουλία κατόχου 30 ευρώ

  3 όπλα που έληξε η άδεια κατοχής με πρωτοβουλία κατόχου 15 ευρώ.

  Επίσης, μέχρι στιγμής με απόφαση του ΥΠΕΚΑ ( 6/8/2014) για την έκδοση άδειας θήρας οι κυνηγοί , που κατά τα προηγούμενα έτη είχαν δηλώσει  στις άδειες θήρας την κατοχή κυνηγετικού σκύλου, είναι υποχρεωμένοι να προσάγουν στους Κυνηγετικούς Συλλόγους φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου του σκύλου που δηλώνεται στην άδεια θήρας όπου θα φαίνεται με σφραγίδα κτηνιάτρου η ημερομηνία του εμβολιασμού και το σκεύασμα που έχει χρησιμοποιηθεί για τη λύσσα.

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ

  Οι Πρόεδροι των 7 Κυνηγητικών Ομοσπονδιών και η Κ.Σ.Ε μετά από συνεδρίαση της την 1η Αυγούστου αποφάσισαν να μηνύσουν τον δημοσιογράφο  κ. Παπαδημητρίου  για τους συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς του εναντίον των κυνηγών.

  Όπως η ίδια η Κ.Σ.Ε αναφέρει σε ανακοίνωση της :

  «θα εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα που η σχετική νομοθεσία προβλέπει, για την υπεράσπιση της εντιμότητας , της αξιοπρέπειας και της νομιμότητας των 200.000 κυνηγών οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ‘κατά συρροή δολοφόνοι’ που πρέπει να είναι ‘δακτυλοδεικτούμενοι’ απ’την κοινωνία.