• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΥΓΟΝΙ

  Μετά από ενέργειες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας της χώρας μας, κατά τη  συνεδρίαση της Επιστημονικής Επιτροπής (NADEG) της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 23-5-2018, έξι χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Μάλτα)  από τις δέκα στις οποίες επιτρέπεται η θήρα του Τρυγονιού, δεν συμφώνησαν με την πρόθεση του Επιτρόπου Περιβάλλοντος ν’ απαγορευθεί εντελώς το κυνήγι του Τρυγονιού (επιβολή moratorium).

  Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι, η Ελλάδα, η Βουλγαρία και η Κύπρος επιπλέον πέρα από την επιβολή της απαγόρευσης, δεν συμφώνησαν και με την εφαρμογή του τελικού Σχεδίου Δράσης (Action Plan) για το είδος, εφόσον περιείχε τον όρο της απαγόρευσης, κάτι που επιχειρήθηκε να επιβληθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μη λαμβάνοντας υπόψη, την διετή διαδικασία διαβούλευσης με τους χρήστες, η οποία δεν προέβλεπε πουθενά απαγόρευση κυνηγιού. Οι τρεις αυτές χώρες ανήκουν στον ανατολικό άξονα μετακίνησης του Τρυγονιού στον οποίο ο πληθυσμός του είναι σταθερός λόγω της ορθής διαχείρισης του είδους.

  Ο πρόεδρος της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Μπαλατσός Ευάγγελος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Σωκράτη Φάμελλο, διότι με τα επιχειρήματα και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και σε συνδυασμό με το πλήθος των επιστημονικών εργασιών και μελετών που εκπονούνται από το επιστημονικό προσωπικό των Κυνηγετικών Οργανώσεων έχουμε πολλές ελπίδες να συνεχιστεί το αειφόρο κυνήγι του Τρυγονιού στην Ελλάδα, με τα μέσα διαχείρισης και διατήρησης που ασκείται σήμερα, γεγονός που ενδιαφέρει ιδιαίτερα χιλιάδες Έλληνες κυνηγούς. Στην κατεύθυνση αυτή, οι Έλληνες κυνηγοί είναι διατεθειμένοι να συμβάλλουν σε ένα επιστημονικό διάλογο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για ορθές διαχειριστικές πρακτικές, για την εξασφάλιση της αειφορίας του είδους .

 • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στις 30-5-2018 , ανταποκρινόμενο σε σχετική πρόσκληση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , που ήθελε να ενημερωθεί πληρέστερα για τα προβλήματα του κυνηγίου , αλλά και μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την ύπαιθρο, τη φύση και τη διαχείριση της άγριας ζωής.

  Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πλαισίωναν οι κ.κ. Κων/νος Μπαγκινέτας, Γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ. και Κων/νος Αραβώσης , Αναπλ. Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

  Το Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε. είχε την ευκαιρία να αναπτύξει στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το προφίλ των οργανώσεων του κυνηγετικού χώρου, ένα μεγάλο μέρος από το έργο που επιτελούν αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κυνήγι στην πατρίδα μας.

  Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ενήμερος για το κοινωνικό μέγεθος που αντιπροσωπεύουν οι κυνηγοί στη χώρα μας, αλλά και πολλές δράσεις που αναπτύσσουν τις τελευταίες δεκαετίες οι Κυνηγετικές Οργανώσεις σε περιβαλλοντικό και επιστημονικό επίπεδο.

  Επισημάνθηκε ιδιαίτερα μάλιστα ότι, όλες αυτές οι δράσεις πραγματοποιούνται χωρίς καμιά επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού , αφού ουδέποτε οι Κυνηγετικές Οργανώσεις  έχουν ζητήσει χρηματοδότηση  ή άλλες «εύνοιες», για την εθελοντική συνεισφορά τους  στη φύση και τις ποικίλες βοήθειες που προσφέρουν στον κρατικό μηχανισμό.

  Το Δ.Σ. τόνισε στον πρόεδρο της Ν.Δ. το αίτημα των Κυνηγετικών Οργανώσεων να συμμετέχουν στις διεργασίες και να εισακούγονται, πριν από τη λήψη αποφάσεων που αφορούν το κυνηγετικά θέματα.

  Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε απολύτως επ΄αυτού , σημειώνοντας ότι θεωρεί αυτονόητη την αξιοποίηση της προσφοράς , της τεχνογνωσίας και της επιστημονικής κατάρτισης των Κυνηγετικών Οργανώσεων , για την πραγματική και ουσιαστική προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στη χώρα μας.

  Τέλος , στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν , επίσης οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Τρυγόνι σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης , αλλά και τα ζητήματα που προκύπτουν γύρω από τον υπερπληθυσμό του αγριόχοιρου σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

  Ο πρόεδρος της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων κ. Μπαλατσός Ευάγγελος , εκπροσωπώντας τους 14.000 κυνηγούς της Θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ. της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος , θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την συνάντηση που πραγματοποιήσε με  το Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε., κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, και να εκφράσει την ικανοποίηση του για την εποικοδομητική και πολλά υποσχόμενη συζήτηση με τον κ. Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του.

 • ΑΘΩΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΟΥ Κ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

   

  Στο πλευρό των τεσσάρων κυνηγών – μελών του Κ.Σ. Ελασσόνας η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας & Ν. Σποράδων αναλαμβάνοντας τη νομική τους κάλυψη και κατακρίνοντας την παράλογη κατηγορία τους .

  Ειδικότερα, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 εκδικάστηκε η υπόθεση των τεσσάρων κυνηγών, οι οποίοι κατηγορούνταν  (αδίκως) για  το αδίκημα της κακοποίησης και βασανισμού ζώων , διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο έσφαξαν δύο αγριόχοιρους, τους έγδαραν και τους τεμάχισαν. Το δικαστήριο, δεχόμενο το αυτονόητο , ότι δηλαδή οι συγκεκριμένοι αγριόχοιροι αποτελούσαν προϊόν νόμιμης θήρας , απάλλαξε ομόφωνα τους κατηγορουμένους , κρίνοντας ότι δεν υφίσταται σε καμιά περίπτωση αδίκημα, επί επεξεργασίας θηράματος.

  Ο πρόεδρος της κ. Μπαλατσός Ευάγγελος ικανοποιημένος από την έκβαση της υπόθεσης, δεσμεύεται προς όλους τους κυνηγούς της Θεσσαλίας ότι η Ζ΄ Κ.Ο.Θ.   θα είναι δίπλα στους συναδέλφους – κυνηγούς σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

 • ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ζ΄Κ.Ο.Θ.

   

  Την Κυριακή 20 Μαίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας  & Ν. Σποράδων.

  Στη Γ.Σ. συμμετείχαν εκπρόσωποι των Κυνηγετικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας.

  Οι διεργασίες της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκαν σε ένα κλίμα σύμπνοιας και ομοφωνίας.

  Αρχικά ο πρόεδρος της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός Ευάγγελος ενημέρωσε εκτενώς το σώμα της Γενικής Συνέλευσης για τα δρώμενα και τις εξελίξεις του κυνηγίου , όπως έχουν διαμορφωθεί κατόπιν συναντήσεων της Κ.Σ.Ε. με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελο Σωκράτη. Επίσης αναφέρθηκε λεπτομερώς σύνολο των μελετών και των προγραμμάτων, τα οποία εκπονούνται από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την υπογραφή της Ρυθμιστικής Διάταξης Θήρας.

  Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων, κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορες απόψεις και λήφθηκαν αποφάσεις , οι οποίες θα μεταφερθούν στο Δ.Σ. της Κ.Σ.Ε., του οποίου μέλος είναι ο πρόεδρος της Ζ΄ Κ.Ο.Θ., θα αξιολογηθούν και θα μεταφερθούν στο Υ.ΠΕ.ΚΑ.

 • ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. Ζ΄Κ.Ο.Θ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ

  Στις  24 Οκτωβρίου 2017      και στα γραφεία της Ομοσπονδίας έγινε η καθιερωμένη  ετήσια συνάντηση του Δ.Σ. της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. και της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής .

  Πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση για τον τρόπο εργασίας και την αποτελεσματικότητα  της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής καθώς ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός και το Δ.Σ.  εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα δράση της Ο.Θ. , καθώς διενεργήθηκε ένας μεγάλος αριθμός ελέγχων για τη δυναμικό της Ζ΄Κ.Ο.Θ. και 18 μηνυτήριες αναφορές στις αρμόδιες αρχές.

  Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εστίασαν στην παρουσία της Ο.Θ. όχι μόνο στους κυνηγότοπους αλλά σε ολόκληρη την ύπαιθρο και στην πρόληψη των αντικυνηγετικών συμπεριφορών, στόχος μας είναι η ελαχιστοποίηση αυτών και η απόκτηση κυνηγετικής συνείδησης, επισήμανε ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός.

  Επίσης , τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η άμεση συνεργασία της Ο.Θ. με τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων, με τους συναδέλφους κυνηγούς και με τη Δασική Υπηρεσία καθώς είναι ο μόνος τρόπος να απομονωθούν αυτοί που δεν έχουν ως στόχο τον ορθό τρόπο κυνηγίου .

  Ο πρόεδρος κλείνοντας αυτή τη συζήτηση επισήμανε ότι καθώς υπήρξε ένα από τους εμπνευστές της δημιουργίας αυτού του σώματος με πρωτεργάτη τον πρόεδρο της Κ.Σ.Ε. Παπαδόδημα Νίκο, θα προσπαθεί από τη θέση του προέδρου αλλά του κυνηγού πάνω από όλα για τη συνεχή βελτίωσή του.

  Τέλος, ο πρόεδρος ανακοίνωσε την αγορά 20 αλεξίσφαιρων και καινούργιου ρουχισμού για τηΟ.Θ.,  και μοιράστηκαν 20 scanner.

  Ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός ζητά τη συνεργασία και την αρωγή των συναδέλφων κυνηγών στο δύσκολο έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής.

 • ΕΦΑΡΜΟΓΗ «SAFE HUNTER» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

  Η Ζ΄Κ.Ο.Θ. με γνώμονα το ασφαλές κυνήγι και την ασφάλεια και ενημέρωση των κυνηγών, θα διανείμει δωρεάν 13.000 κωδικούς με την εφαρμογή “safe  hunter”.

  Η εφαρμογή αυτή δίνει σε κάθε κυνηγό τις εξής  δυνατότητες:

  1. Προστασία από την παραβατικότητα με ειδοποίηση όταν βρεθεί σε απαγορευμένες περιοχές.
  2. Τηλεφωνικού καταλόγου με δυνατότητα πρόσβασης σε λίστα με όλα τα τηλέφωνα της Κ.Σ.Ε., Ομοσπονδιών, Κυνηγετικών Συλλόγων, Θηροφυλάκων και Δασαρχείων.
  3. Χάρτες : Ο κυνηγός έχει πρόσβαση σε αναλυτικούς χάρτες απαγορευμένων περιοχών, ζωνών NATURA, ζώνες εκπαίδευσης σκύλων.
  4. Θηραμάτων: Περιγραφή και φωτογραφίες θηρεύσιμων ειδών , όπως προκύπτουν από τη ρυθμιστική διάταξη θήρας.

  Η εφαρμογή λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο , δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη σήματος internet και σε καμιά περίπτωση δεν είναι γνωστή η θέση του κυνηγού.

  Η διανομή των κωδικών θα γίνει μέσω των Κυνηγετικών Συλλόγων και θα συνοδεύεται με ενημερωτικό φυλλάδιο εγκατάστασης της εφαρμογής.

 • ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ»Ι»ΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ

   

  Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση και η διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Ορεινής  Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου στις 22-23-24 Σεπτεμβρίου στην  οποία συμμετείχαν 12 χώρες καθώς και πλήθος κυναγωγών και κυνηγετικών σκύλων, με πρωταθλήτρια Pointer βουνού 2017 την Ελλάδα και πρωταθλήτρια Setter του βουνού 2017 την Ιταλία.

  Η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Ν. σποράδων , όπως πάντα πρωτοπόρος και αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις , οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κυνήγι και την κυνοφιλία , υπήρξε συνδιοργανωτής σε αυτή τη δράση.

  Η για δεύτερη φορά διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Πεδινής Πέρδικας στην περιοχή του Κισσάβου, έδωσε μια μεγάλη οικονομική πνοή στους ξενοδόχος και εστιάτορες της περιοχής , καθώς φιλοξενήθηκαν για τρεις μέρες, τουλάχιστον 300 άτομα.

  Ο πρόεδρος της Ζ΄Κ.Ο.Θ.κ. Μπαλατσός Ευάγγελος συνεχάρη τους πρωταθλητές των αγώνων , και ευχαρίστησε θερμά την Κυνηγετική Ομοσπονδία της Κύπρου για τη βράβευση που του επιφύλασσαν δωρίζοντας τον ένα φραγκολίνο, ενδημικό πτηνό της χώρας  τους.

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ζ΄ Κ.Ο.Θ. ΓΙΑ ΤΗ Ρ.Δ.Θ. 2017-2018

  O πρόεδρος της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ. Μπαλατσός Ευάγγελος   με την ευκαιρία της υπογραφής της Ρυθμιστικής Απόφασης 2017-2018, η οποία διασφαλίζει μαζί με το τεράστιο  φιλοπεριβαλλοντικό έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων, το ορθολογικό κυνήγι στη χώρα μας,  ευχαριστούν θερμά τον Υπουργού Περιβάλλοντος και είναι στη διάθεσή του για εποικοδομητικό διάλογο και στενότερη συνεργασία για την ρύθμιση καίριων θεμάτων  με μοναδικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και του ρυθμιστικού πλούτου της χώρας.

   

  Ο πρόεδρος κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας εύχονται μία καλή κυνηγετική χρονιά στους κυνηγούς της Θεσσαλίας με σεβασμού στους νόμους περί θήρας ,μα πάνω από όλα στον συνάνθρωπο.

  Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς να είναι κοντά στους Κυνηγετικούς τους Συλλόγους, στην Κυνηγετική Ομοσπονδία και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία , αλλά και στην Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή ενισχύοντας το έργο της και την αποτελεσματικότητά της.

 • ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ζ΄Κ.Ο.Θ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΕΣ

  Στις  14  Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας. Η προσέλευση των  εκπροσώπων των κυνηγετικών συλλόγων από όλη τη Θεσσαλία και τις Σποράδες ήταν μεγάλη και στη συνάντηση επικράτησε κλίμα ενότητας καθώς και ανησυχίας για τα τρέχοντα κυνηγετικά θέματα.

  Τα θέματα τα οποία παρουσιάστηκαν ήταν τα Πεπραγμένα    της Ομοσπονδίας για το έτος 2016 ( το μεγαλύτερο κομμάτι αυτών αφορά στα επιστημονικά προγράμματα που εκπονούνται),  η έγκριση του Απολογισμού 2016- Προϋπολογισμού 2017 , η Ασφάλιση των κυνηγών για την περίοδο 2017-2018 , η πρόσθετη Εισφορά, η Ανανέωση εντολής πρόσληψης θηροφυλάκων και υπαλλήλων καθώς και η ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα.

  Στο σημείο  που αφορούσε τις εξελίξεις στο κυνήγι έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλατσό τόσο για τον αγώνα των κυνηγετικών οργανώσεων που προηγήθηκε της έκδοσης της περσινής Ρυθμιστικής, ευχαριστώντας σε αυτό το σημείο τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Θεσσαλίας και τους συναδέλφους κυνηγούς, όσο και στις θετικές εντυπώσεις  και στο θετικό κλίμα που έχει αποκομίσει ο ίδιος κατόπιν συναντήσεων  που πραγματοποίησε  με το νυν Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελο, χαρακτηριστικά είπε «με το κ. Φάμελο μπορούμε να λύσουμε προβλήματα και να βελτιώσουμε τα κακώς κείμενα  του παρελθόντος».

  Το μέλλον του κυνηγίου δεν είναι πλέον αβέβαιο καθώς ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. κ. Παπαδόδημας με τις ενέργειές του  και το επιστημονικό προσωπικό προετοιμάζονται , υλοποιώντας τις απαραίτητες μελέτες έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα για την έκδοση της νέας ρυθμιστικής διάταξης θήρας.

  Μείζονος σημασίας τόνισε τέλος ο κ. Μπαλατσός είναι όλοι οι κυνηγοί να είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για ότι έχει διαδραματιστεί μέχρι σήμερα καθώς μόνο έτσι θα επιτευχθεί η ενότητα  που κρίνεται απαραίτητη .

  Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες στις οποίες συμμετείχαν και οι  23 Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Ζ΄Κ.Ο.Θ. με 22 ψηφοδέλτια έγκυρα και ένα άκυρο.

  Στις αρχαιρεσίες που ακλούθησαν εκλέχθηκαν με σειρά προτιμήσεως οι κάτωθι υποψήφιοι:

  • ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                  22 ψήφοι
  • ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ                    22 ψήφοι
  • ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 20  ψήφοι
  • ΤΟΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                         19  ψήφοι
  • ΔΟΒΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ        19 ψήφοι
  • ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ                              18 ψήφοι
  • ΤΙΡΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                18 ψήφοι

  Για τη ελεγκτική επιτροπή:

  • Λαμπρογιώργος Δημήτριος          19 ψήφοι
  • Βελάνης Δημήτριος                         16 ψήφοι

  Στις 16 Μαίου 2017 συνήλθσν τα μέλη του νέο εκλεγέντος Δ.Σ. και έγινε η κατανομή αξιωμάτων.:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ           ΤΟΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  • ΤΑΜΙΑΣ                          ΔΟΒΛΑΤΑΝΙΩΤΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ
  • ΜΕΛΗ Δ.Σ.                      ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ

  ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

  ΤΙΡΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

  Συνεχίζονται οι φιλοπεριβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας καθώς πριν λίγες μέρες στις 26 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κυνηγετικού περίπτερου , το οποίο κατασκευάστηκε στην περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας.

  Στη γιορτή , η οποία διοργανώθηκε από τον πρόεδρο του Κ.Σ. κ. Παλάτζα Πέτρο και το Δ.Σ. παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. κ. Μπαλατσός Ευάγγελος και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, οι δύο ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της περιοχής καθώς επίσης και ο δήμαρχος κ. Μεριβάκης Αθανάσιος και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μακρυνιώτης Γεώργιος, Μπότη-Στεργίου Ελένη και Καραμάνος Ηλίας.

  Ιδιαίτερη ικανοποίηση διακατείχε τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και της τοπικής κοινωνίας, καθώς το έργο αυτό αναδεικνύει μια πολύ όμορφη τοποθεσία της περιοχής τους και προσφέρεται για ανάπαυση και διάφορες δραστηριότητες όχι μόνο για τους κυνηγούς αλλά σε όλους τους κατοίκους της περιοχής καθώς επίσης και των επισκεπτών αυτής.

  Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας  σε συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους έχουν προγραμματίσει για το εγγύς μέλλον , μια σειρά δράσεων με φιλοθηραματικό, φιλιπεριβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα.